ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА
ЧИГИРИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Головне меню
Бібліотеки-філії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Листопад » 11 » Виставка члена Національної спілки художників України Бомбізи В.Г.
4:00 PM
Виставка члена Національної спілки художників України Бомбізи В.Г.

    В п'ятницю в Публічна бібліотека Чигиринської міської ради відбулось відкриття виставки ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС, члена спілки художників України, жителя м.Словянська, поета - Бомбізи Василя Григоровича. Виставка діятиме до кінця листопада. Запрошуємо долучитись до мистецтва!

.  .  

Запрошення на виставку члена Національної спілки художників України Бомбізи В.Г.

 

  День української писемності та мови

   В бібліотечних закладах Чигиринської ТГ відзначили День української писемності та мови.

    ​​​ 

 .​​​​​​.​пррммммм

Презентація виставки музейників із Покровська "Про нас"

Сьогодні в Публічна бібліотека Чигиринської міської ради було презентовано виставку музейників із Покровська "Про НАС". Вона розповідає про місто Покровськ та його мешканців, в минулому і сьогоденні, озвучує їх мрії та сподівання після Перемоги.

     Як говорить одна із авторок проєкту - Ангеліна Рожкова, директорка Покровського історичного музею на Донеччині: "Культура важлива навіть під час війни".

     Культура ВАЖЛИВА, ТИМ БІЛЬШЕ під час війни.

    Проєкт "Виставка про нас" в рамках проєкту Зміна 2.0 Субгранти для культурних проєктів фонду Ізоляція за фінансової підтримки Європейського союзу став і підтримкою, і випробуванням. Всім нам важко пристосуватися до нових реалій, наш світ повністю перевернувся, але що надає сили – це, безумовно, світова підтримка. Серед багатьох інших напрямків ЄС підтримує і культуру.

     Ми дуже хотіли, щоб покровчани, перебуваючи через збройну агресію росії та евакуацію з рідного міста, в різних куточках України, відвідавши виставку відчули ті емоції, які ми в неї вкладали та тепло в серці, яке з’являється навіть при згадці про рідне місто. Ми дуже хочемо, щоб мешканці приймаючих громад ознайомилися з виставкою і трохи більше дізналися про Покровськ та чудових людей, які тут живуть. І які обов’язково повернуться…"

     Виставка вже була презентована в Покровську та у Петриківці, у Вільному просторі Хата-Хаб у Чигирині.

Тож ми запрошуємо вас до огляду виставки, яка діятиме в приміщенні Чигиринського центру культури і дозвілля (2-й поверх, Публічна бібліотека Чигиринської міської ради, абонемент) впродовж 20-24 жовтня 2022 року (8.00-17.00)

     Проєкт відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

     Зміст публікації є виключною відповідальністю Благодійного фонду "Українська організація по боротьбі з корупцією" та команди проєкту і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether  #ПублічнабібліотекаЧигиринськоїміськоїради

На зображенні може бути: 5 людей

Переглядів: 114 | Додав: library
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Акції
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz