ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА
ЧИГИРИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Головне меню
Бібліотеки-філії
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Вересень » 29 » Всеукраїнський день бібліотек.
5:00 PM
Всеукраїнський день бібліотек.

     30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек.

     Цьогоріч свято має гіркий присмак, але ми його святкуємо своєю працею. Девіз свята "Бібліотека - спільнодія для твоєї мрії".

     З нагоди професійного свята в бібліотеках Чигиринської громади тривають заходи. Бібліотекарі, староста Трушівського старостинського округу, читачі книгозбірень долучились до Всеукраїнського флешмобу-читання від Української бібліотечної асоціації "Читаємо, мріємо, гуртуємось". Сьогодні в Дитячій бібліотеці та Публічна бібліотека Чигиринської міської ради День відкритих дверей "Для вас завжди відкриті двері та серця": у першокласників Чигиринського ліцею 2 відбулось знайомство з бібліотекою "Бібліотека - світ твоїх можливостей", під час "Бібліотріумфу" привітали грамотами і солодощами лідерів читання та активних учасників бібліотечного життя, для молоді міста презентували книжкові новинки та спільно з MO Sunrise здійснили відеоподорож кращими бібліотеками світу. Тож дякую всим, хто підготував свято книги та читання і хто завітав до бібліотеки сьогодні!

На зображенні може бути: 8 людей, дитина, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 7 людей, люди сидять та у приміщенні На зображенні може бути: 5 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «4иTa4и paARTb. mи nponoHyemo. ES REDMI NOTE REMNE8 8 AI QUAD CAMERA» На зображенні може бути: 8 людей та люди стоять  На зображенні може бути: 12 людей, люди сидять, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 11 людей, дитина та люди стоять На зображенні може бути: 5 людей, дитина, люди сидять та люди стоять На зображенні може бути: 6 людей, люди сидять та у приміщенні На зображенні може бути: 9 людей, дитина, люди сидять, люди стоять, у приміщенні та текст «TN. REDMI NOTE 8 AI QUAD CAMERA» На зображенні може бути: 2 людини, гравці в більярд, люди стоять та у приміщенні

Переглядів: 73 | Додав: library
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Акції
Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz